11
des

Møte om reisemålsutvikling i Vefsnaregionen

INVITASJON

Vefsna regionalpark inviterer til møte om reisemålsutvikling i Vefsnaregionen. Sammen med MIMIR oppdaterer vi forstudien om reisemålsutvikling for Grane, Vefsn og Hattfjelldal fra 2011, med alt som har skjedd innen reiseliv og opplevelsesnæring i regionen i årene siden da. Forstudien som vi nå oppdaterer, er en situasjons- og mulighetsanalyse og inngår i Innovasjon Norges program for reisemålsutvikling. Vi kommer til å legge fram hovedpunktene fra den oppdaterte forstudien på møtet.

Kommunene Hattfjelldal, Grane og Vefsn ser at reiselivs- og opplevelsesnæringen har utviklingspotensial i årene som kommer. Vi tror Vefsnaregionen bør få en helhetlig plan for reiseliv og opplevelsesnæring, en såkalt Masterplan for reiselivet som også inneholder en gjennomføringsplan. Dette håper vi at dere som er aktører kan si noe om på møtet.

         
Scooterturisme, Strandli gård                                   Laksefiske ved Fallan bru
foto: Einar Bekkevold                                                  foto: John Kvanndal

Er du etablert innen reiseliv eller opplevelsesnæringen i våre kommuner, ønsker å etablere bedrift, eller interessert i temaet, så er du/dere hjertelig velkommen til møte på

Fru Haugans hotell i Mosjøen 11 desember 2019 kl. 17.30.

 

Påmelding til janne@vefsnaregionalpark.no innen 5 desember 2019