Åpning av ny butikk på Trofors

Det er ikke hver dag man har gleden av å skrive om slikt, men desto bedre når det skjer. På bildet står Kristina Henden Paulsen sammen med medarbeiderne Kay Ove Grane og Liv Elden.
Grane Innkjøpslag feiret i dag åpningen av sin nye butikk, i sine ombygde lokaler i sentrum. Daglig leder Kristina Henden Paulsen kunne stolt vise fram utvalget av hyllevarer fra Felleskjøpets sortiment, i lyse, fine lokaler. Butikken vil være åpen i kontortiden, dvs hverdager kl 08-15.30. På åpningsdagen fristet de med kaffe og bløtkake, og det var mange som tok turen innom for å gratulere og handle. Vareutvalget vil tilpasses etter behov og etterspørsel, og de ønsker gjerne lokale leverandører av f.eks  strikkevarer velkommen.

Ombyggingen av lokalene har også gitt Grane Bygdekontor nye lokaler, i andre etasje over butikken.

IMG_1095[2]
Kristina i sitt flotte kontor med utsyn over store deler av sentrum

De gamle kontorlokalene bygges nå om for å tilpasses Helgeland landbruksrådgiving, som skal forlate sitt nåværende bygg og flytte inn her i løpet av våren.

Grane næringsutvikling gratulerer så mye med butikk, nye kontorer og dermed et stort løft for kommunen


Les også

Vi søker daglig leder

Grane næringsutvikling AS skal bidra til positiv og bærekraftig utvikling av næringsliv og lokalsamfunn. Selskapet er eid av lokalt næringsliv […]