Ny daglig leder i Grane Næringsutvikling AS

Selskapet er glad for å dele nyheten om at vi får graneværingen Monica Hoff på laget fra 1. august! Monica jobber i dag som regnskapsfører for Sparebank1 Regnskapshuset og har vært lokalisert vegg i vegg med Grane Næringsutvikling i næringshagen på Trofors i en årrekke. 

Hun kjenner selskapet godt etter å ha ført regnskapet for selskapet siden 2011, sittet i styret over flere år samt å være aktiv politiker i selskapets største eier, Grane kommune. Monica har vært selvstendig næringsdrivende i eget regnskapsfirma og kjenner derfor næringslivet både fra gründersiden og rådgiversiden. 

Den nye daglige lederen vil tre inn i sin stilling etter sommerferien og sammen med prosjektmedarbeider Margrethe Jønsson bidra til at Grane Næringsutvikling blir en viktig og aktiv aktør for utvikling av lokalsamfunnet og regionen.


Les også

Næringsutvikling tilknyttet ny E6

Når ny E6 bygges forbi Trofors vil det bli etablert et 18 mål stort næringsområde ved området Vollen. Grane kommune […]

1000 jobber

Etter flere år med restriksjoner er det ikke lett for mange arbeidsgivere å ta seg råd til å ansette noen […]