Gaseller 2019

I Grane har to bedrifter oppnådd Gasellestatus 2019 og vi er svært stolte av de to entreprenørene som innfrir disse kriteriene!

Tommy Nilsen as er faktisk gasellebedrift for fjerde året på rad, noe som vitner om kontinuerlig solid drift og god tilpasningsevne til markedet. Det vitner omsetningen på 17,8 millioner , og en vekst på 158% de siste fire år om. Bedriften har for tiden 10 fast ansatte.
Bedriftens Facebookside HER


foto: Tommy Nilsen


J Johansen Transport as har også oppnådd statusen i årets kåring, og har på samme måte bygd opp en bedrift med stor omsetningsøkning og positive driftsresultater over tid. Med en omsetning på 7,7 millioner og en vekst på 119 % fortjener også denne bedriften all heder for resultatene.
Bedriftens Facebookside finner du HER


Foto: Jan Johansen

Grane næringsutvikling gratulerer!

Kriterier for gasellebedrifter

  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Omsetning på over en million kroner første år
  • Positivt samlet driftsreultat
  • Unngått negativ vekst
  • Vært aksjeselskap

Hva er gasellene?

Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger.
Totalt er det i år 3484 selskaper i Norge som tilfredsstiller vekstkravene. 
Les mer HER

 

 


Les også

Julelunsj i næringshagen

17. desember inviterte Sentrum Næringshage og Grane Næringsutvikling til den tradisjonsrike julelunsjen i næringshagen på Trofors. Rundt 25 næringsaktører og […]

Gratulerer – Coop Prix Grane

Klokken 10 den 28. november kunne endelig daglig leder Ann Hege Bekkevold klippe snora og ønske velkommen til åpning av […]