Tommy Nilsen AS gasellebedrift for andre gang

Vi gratulerer Tommy Nilsen as, som for andre år på rad har blitt gasellebedrift (for 2016) basert på resultat fra 2013 -2016. Tommy Nilsen as ble etablert som as i 2012 og hadde da tre ansatte. Firmaet har hatt en positiv utvikling og i 2018 har firmaet 9 ansatte. Fire av disse er bosatt i Grane.

 

 

For å bli en gasellebedrift må bedriften ha:

  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Omsetning på over en million kroner første år
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Unngått negativ vekst
  • Aksjeselskap

Bedriften er opptatt av å ha oppdatert utstyr og i 2017 er det bl.a. investert i Tippsemi, samt skiftet ut en del eldre utstyr. Dette påvirker overskuddet, som dermed er redusert for 2017, men var et viktig grep for videre drift.

Bedriften har oppdrag i tilknytning til bygging av E6, men er også bevisst på å ta andre type oppdrag for å ivareta lokalt og regionalt marked. Det er viktig for bedriften å ha flere bein å stå på. «Oppdragsmengden og -type endrer seg fortløpende men det er vi vant til i denne bransjen», sier Tommy Nilsen. Vi ønsker bedriften Tommy Nilsen as lykke til videre.


Les også

Årsrapport 2020

Her kan du lese selskapets årsrapport for 2020.

Prosjekt reisemålsutvikling Vefsnaregionen

Helgelandstrappa, Mosjøen Zipline, Via Ferrata Arctic, Fjellfolkets hus, Vefsna Elvefestival, Julebyen Mosjøen, åpent laksefiske i Vefsna – ikke noe av […]