Ladestasjon og minibank ved Coop Grane

Rett før jul var to nye installasjoner klare til bruk ved Coop Grane på Trofors.

Helgeland sparebank inngikk ved høstens nedleggelse av den lokale filialen, en avtale med Grane kommune om videreføring av minibank på Trofors. Coop stilte innvendig areal til disposisjon og nå er minibank for både innskudd og uttak av sedler etablert inne i butikken. Tilbudet er tilgjengelig i butikkens åpningstider, og er således et bedre tilbud enn da minibanken var plassert i kommunens servicebygg.

På østsiden av Coop-bygget har firmaet Grønn kontakt opprettet en av sine 180 hurtigladestasjoner for el-biler på strekningen Mandal-Tromsø. På Majavatn er det også opprettet en lik ladestasjon, ved tidligere Fjellheimen kro og motell.
Drift av stasjonen er det Grønn kontakt som står for, mens Coop Grane har ansvar for at området er ryddig og tilgjengelig.
Ladestasjonene finner man ved bruk av f.eks denne App , og det meldes om at begge stasjonene i Grane allerede er i hyppig bruk.


Les også

Løypemeldingen Nord-Norge

  Løypemeldingen er en serie av regionale bærekraftsundersøkelser som er utarbeidet av PwC i samarbeid med lokale næringsforeninger. Formålet er […]

Besøkssenter skog

Grane næringsutvikling har den siste måneden jobbet sammen med Grane kommune og Helgeland museum for å få et besøkssenter skog […]