Brakkeriggen i full drift

Ved E6 på Bogfjellmoen har tre driftige karer etablert et nytt tilbud i Grane; rom- og kontorutleie for arbeidspendlere. Firmanavnet T.R.E. Service as henspeiler på de tre eierne Torfinn Lien, Roger Nilsen og Einar Bekkevold. Brakkeriggen er bygd i to etasjer. Første etasje inneholder 10 enkeltrom, hvert med eget bad, samt felles kjøkken og oppholdsrom.


Utleierom i første etasje

 

I andre etasje tilbys 7 møblerte kontorer samt stort møterom til leie; her er også et lite kjøkken beregnet for brukerne.

      
Et av kontorene                 Stort og luftig møterom i andre etasje

 

Torfinn Lien viser rundt i lokalene og forklarer om videre planer for drift og utvikling. Foreløpig foregår alle bestillinger via telefon, ettersom eierne alle er i andre jobber. Egen nettside og digital booking er aktuelt etterhvert.

Det er svært positivt at slike initiativ blir tatt, og vi tror markedet vil være stort for dette tilbudet. Særlig med tanke på pågående og forestående vegutbygginger i området.
Selskapet ønskes lykke til med utvikling og drift av brakkeriggen.

For bestillinger og forespørsler; ta kontakt med Torfinn (mob 90558748) eller Einar (mob 90765777)


Les også

Villmarksveguka- Arrangement i Grane

Det er et variert og flott program for Villmarksveguka med arrangement i Grane, Hattfjelldal og Hemnes. Villmarksveguka starter allerede 10.august. […]

Befaring i Laksfors massetak

Tradisjonen tro arrangerte Sentrum Næringshage, avd. Trofors og Grane Næringsutvikling as en aktivitet med fokus på næring torsdag den 13.06.19 […]