Norgesvinduet Svenningdal AS oppsummerer 2017

“Norgesvinduet har hatt et travelt år med bra salg og høy produksjon. Omsetningen i år vil bli ca. 170 mill. På det meste i år har vi vært 105 ansatte, med god hjelp av sesongarbeidskraft fra april til oktober. Nå i vintersesongen er vi 85 ansatte foreløpig, men er klar for å øke produksjonskapasiteten raskt  hvis salget de neste vintermånedene går godt. Vi bruker tiden framover til å forberede en aktiv høysesong som starter etter påsketider. Sammen med vår søsterbedrift Norgesvinduet Bjørlo AS på Nordfjordeid har vi en omsetning på nær 400 mill. i 2017, noe som utgjør ca. 15 % av totalmarkedet i Norge på vinduer og vindusdører.

I 2017 har Norgesvinduet investert ca. 7 millioner i nytt moderne produksjonsutstyr. Installasjonen av nye presselinjer fra Italia har vært mer krevende en forutsett, men vi har flinke folk som løser utfordringene underveis. Norgesvinduet skal fortsette moderniseringen gjennom 2018 med flere investeringsprosjekter.

Vi ser fram til 2018 med optimisme og pågangsmot. Det blir et spesielt år hvor vi skal feire bedriftens 100-års jubileum. Det skal markeres med flere arrangementer i løpet av året som skal inkludere ansatte, familier, kunder, leverandører og lokalbefolkning for øvrig. Det er stor stolthet bak en 100-årig industrihistorie, hvor mange dyktige Graneværinger har bidratt til utvikling og vekst gjennom generasjoner.

Vi ønsker alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Årets julegave går (som de siste 20 år) til Kreftforeningen og deres arbeid – Gi håp til jul (se www.kreftforeningen.no)”

 

Stian Arntsberg
Administrasjonssjef


Les også

Månedens bedrift

Utpå Neset ble startet som et ansvarlig selskap av Margrethe Jønsson og Terje Bjørhusdal ved nyttår 2016. Da hadde de […]

Etablererutvikling i Nordland

Nordland trenger flere nye bedrifter. Det er bakgrunnen for at fem utviklingsselskap i Nordland samarbeider om å arrangere det nettbaserte […]