Julelunsj i næringshagen

Tradisjonen tro inviterte Sentrum næringshage og Grane næringsutvikling i dag sine samarbeidspartnere til julelunsj. På menyen sto grøt og spekemat, samt kaffe og noe attåt. Ca 25 personer hadde en hyggelig sammenkomst med både sosialt og faglig påfyll. Ordfører Bjørn Lamo holdt en oppsummering for året, med store og små hendelser som har hatt betydning for kommunen vår gjennom 2017; oppstart E6-utbygging, friskmelding av Vefsna, Sommertoget, optimisme ved Norgesvinduet og Marcus &Martinus som flotte ambassadører for Trofors.
Ellen Schjølberg holdt VeFi (Vefsnavassdragets fiskeforvaltning SA) sitt foredrag på sparket, da deres representant dessverre måtte melde forfall. Det er stor interesse knyttet til organiseringen av fisket, valdinndeling og fiskeregler blant både grunneiere, rettighetshavere og andre med nærings- eller fritidsinteresser rundt Vefsna. Det forventes flere avklaringer like over nyttår, og da vil det inviteres til informasjonsmøter.
Margrethe Jønsson informerte om Bolystprosjektet 2017 som nå er avsluttet. Flere tiltak er gjennomført, og de to viktigste er nok bolysttilskudd som vil gi fire nye utleieenheter i Grane, samt produksjon av Granefilm. Her er næringslivet invitert inn som sponsorer for synliggjøring av egen bedrift og kommunens næringmangfold.
Lunsjen var som vanlig et hyggelig avbrekk i hverdagen og en fin anledning til å få snakket sammen på tvers av yrkesfelt.

Med dette vil vi i Grane næringsutvikling ønske alle sammen en riktig GOD JUL!


Les også

Månedens bedrift

Utpå Neset ble startet som et ansvarlig selskap av Margrethe Jønsson og Terje Bjørhusdal ved nyttår 2016. Da hadde de […]

Etablererutvikling i Nordland

Nordland trenger flere nye bedrifter. Det er bakgrunnen for at fem utviklingsselskap i Nordland samarbeider om å arrangere det nettbaserte […]