Nytt skiltstativ i Tosenkrysset

I sommer har Grane kommune og Grane næringsutvikling as tatt initiativ til å få ryddet opp i skilt»kaoset» som har vært ved rasteplassen i Tosenkrysset.

Slik så det ut sommeren 2016.

I stedet for at alle aktører har hvert sitt ulike skiltstativ prøver man nå å få aktørene inn i et felles stativ, for et mer harmonisk uttrykk. Rasteplassen har blitt betydelig oppgradert av Statens Vegvesen det siste året og fremstår nå som et attraktivt og mye brukt stoppested for veifarende.
HAG Vekst har produsert og montert stativet på vegne av kommunen, og de siste detaljer med toppbeslag på stolpene vil monteres i løpet av kort tid.

Kommunen tilbyr nå leie av skiltplass til lokale bedrifter og organisasjoner, med særlig vekt på service- og reiselivsbransjen. Vi håper at våre bedrifter griper muligheten for en bra profilering til en rimelig pris.

Ta gjerne kontakt med Margrethe ved Grane næringsutvikling for nærmere informasjon om betingelser.

 


Les også

Handelsvekst i Grane i sommer

Etter en spesiell vår med restriksjoner i forhold til koronapandemien har handelen i Grane tatt seg kraftig opp. GNU har […]

Opphevet. GNU har hjemmekontor

Med tilpasning for å unngå koronasmitte har GNU nå gjenopptatt tilstedeværelsen på kontoret. På grunn av forholdsregler under korona-pandemien vil […]