Nytt skiltstativ i Tosenkrysset

I sommer har Grane kommune og Grane næringsutvikling as tatt initiativ til å få ryddet opp i skilt”kaoset” som har vært ved rasteplassen i Tosenkrysset.

Slik så det ut sommeren 2016.

I stedet for at alle aktører har hvert sitt ulike skiltstativ prøver man nå å få aktørene inn i et felles stativ, for et mer harmonisk uttrykk. Rasteplassen har blitt betydelig oppgradert av Statens Vegvesen det siste året og fremstår nå som et attraktivt og mye brukt stoppested for veifarende.
HAG Vekst har produsert og montert stativet på vegne av kommunen, og de siste detaljer med toppbeslag på stolpene vil monteres i løpet av kort tid.

Kommunen tilbyr nå leie av skiltplass til lokale bedrifter og organisasjoner, med særlig vekt på service- og reiselivsbransjen. Vi håper at våre bedrifter griper muligheten for en bra profilering til en rimelig pris.

Ta gjerne kontakt med Margrethe ved Grane næringsutvikling for nærmere informasjon om betingelser.

 


Les også

Løypemeldingen Nord-Norge

  Løypemeldingen er en serie av regionale bærekraftsundersøkelser som er utarbeidet av PwC i samarbeid med lokale næringsforeninger. Formålet er […]

Besøkssenter skog

Grane næringsutvikling har den siste måneden jobbet sammen med Grane kommune og Helgeland museum for å få et besøkssenter skog […]