Lokale næringsdrivende på elitenivå

På åpningsarrangement i Granedagene den 12.06.17 ønsket Bolystgruppa, Grane kommune og Grane Næringsutvikling å vise at vi legger merke til og setter pris på de viktige og dyktige næringsutøverne vi har i kommunen. Flere av dem har hevdet seg i nasjonale kåringer og det fortjener lokal heder og ære, samt en liten gave i form av lokale mat- og gaveprodukter.

Brurskanken Rein, representert ved Torstein Appfjell, deltok i konkurransen DET NORSKE MÅLTID 2016, kategorien årets kjøtt foredlet. De var med helt til finalen med gravet og lettrøkt flatbiff av rein. Konkurransen skal fremme de beste mat og drikkeprodukter i landet og er meget prestisjefylt.

Gårdbruker Ove Henrik Reinfjell deltok i AVLINGSKAMPEN 2016 og var med helt til tredje runde under Team Helgeland, sammen med rådgiver Frode Einrem. Konkurransen skal fremme god agronomi og målet var å dyrke frem den største grovforavlinga med høg kvalitet.

Lena Steinslett og Inge Johan Hansen mottok Tines øverste utmerkelse, SØLVTINA 2017, De har levert elitemelk i 15 år, 5500 dager med feilfri leveranse.

Laksforsen, representert ved Lotte Nygård-Forsmo, feirer 25 års drift i år og er i bladet motor(årets vegmat) på listen over de 25 anbefalte spisesteder, av 97 nominerte, langs vegen i Norge. Spesialiteten kokt laks og hjemmelaget karamellpudding, samt hyggelig lokale og upåklagelig service fremheves.

Entreprenørfirmaet Tommy Nilsen as, representert ved Anita Mellingen, ble i 2016 GASELLEBEDRIFT. Dette innebærer at bedriften har minimum omsetning på en million det første året, dobler sin omsetning i løpet av en 4 årsperiode og har hatt positiv driftsmargin i samme periode.

Vi er stolte av det bedriftene i kommunen får til!


Les også

Løypemeldingen Nord-Norge

  Løypemeldingen er en serie av regionale bærekraftsundersøkelser som er utarbeidet av PwC i samarbeid med lokale næringsforeninger. Formålet er […]

Besøkssenter skog

Grane næringsutvikling har den siste måneden jobbet sammen med Grane kommune og Helgeland museum for å få et besøkssenter skog […]