Lasterampen fjernes

Den gamle lasterampen ved Trofors stasjon har utspilt sin rolle og i disse dager blir den fjernet. BaneNor lyste ut anbudet og det gikk til det lokale entreprenørfirmaet Magnar Stene. Geir Ove Stene pigger nå opp murkanten slik at massene kan fjernes.

Området skal være ryddet til Sommertoget kommer til Trofors 29. juni, og vil i ettertid bli tilrettelagt for parkering. Positivt med ytterligere en ansiktsløftning for sentrum, og oppdrag til våre lokale entreprenører.


Les også

Løypemeldingen Nord-Norge

  Løypemeldingen er en serie av regionale bærekraftsundersøkelser som er utarbeidet av PwC i samarbeid med lokale næringsforeninger. Formålet er […]

Besøkssenter skog

Grane næringsutvikling har den siste måneden jobbet sammen med Grane kommune og Helgeland museum for å få et besøkssenter skog […]