Åpning av ny butikk på Trofors

Det er ikke hver dag man har gleden av å skrive om slikt, men desto bedre når det skjer. På bildet står Kristina Henden Paulsen sammen med medarbeiderne Kay Ove Grane og Liv Elden.
Grane Innkjøpslag feiret i dag åpningen av sin nye butikk, i sine ombygde lokaler i sentrum. Daglig leder Kristina Henden Paulsen kunne stolt vise fram utvalget av hyllevarer fra Felleskjøpets sortiment, i lyse, fine lokaler. Butikken vil være åpen i kontortiden, dvs hverdager kl 08-15.30. På åpningsdagen fristet de med kaffe og bløtkake, og det var mange som tok turen innom for å gratulere og handle. Vareutvalget vil tilpasses etter behov og etterspørsel, og de ønsker gjerne lokale leverandører av f.eks  strikkevarer velkommen.

Ombyggingen av lokalene har også gitt Grane Bygdekontor nye lokaler, i andre etasje over butikken.

IMG_1095[2]
Kristina i sitt flotte kontor med utsyn over store deler av sentrum

De gamle kontorlokalene bygges nå om for å tilpasses Helgeland landbruksrådgiving, som skal forlate sitt nåværende bygg og flytte inn her i løpet av våren.

Grane næringsutvikling gratulerer så mye med butikk, nye kontorer og dermed et stort løft for kommunen


Les også

Løypemeldingen Nord-Norge

  Løypemeldingen er en serie av regionale bærekraftsundersøkelser som er utarbeidet av PwC i samarbeid med lokale næringsforeninger. Formålet er […]

Besøkssenter skog

Grane næringsutvikling har den siste måneden jobbet sammen med Grane kommune og Helgeland museum for å få et besøkssenter skog […]