Speed dating med lokale reiselivsbedrifter

Helgeland Reiseliv ønsker å invitere reiselivsbedrifter i alle regioner på Helgeland til jevnlige møter. Møtene er ment  å oppfylle ønsket om en tettere dialog mellom reiselivsnæringen og Helgeland Reiseliv, men også mellom de ulike reiselivsaktørene.

De inviterte derfor reiselivsaktørene på Indre Helgeland til speed-dating på Fru Haugans hotell i går, for nettopp å bli bedre kjent med hverandre. Her fikk de en gylden mulighet til å presentere sitt eget reiselivsprodukt og diskutere framtidige samarbeidsområder med andre næringsaktører. Hovedformålet var å bli bedre kjent med hverandre og etter hvert se utviklingsmuligheter sammen. I tillegg ønsket de innspill på hva de kan bidra med for at aktørene skal lykkes.

Mosjøen og omegn næringsselskap (MON), Grane næringsutvikling (GNU) og konsulent for oppvekst og kultur i Hattfjelldal var også invitert for å svare på spørsmål om hva de kan bidra med.

Både Grane, Vefsn og Hattfjelldal var representert på aktørsiden, og vi håper denne «daten» gir både positiv, kreativ og nyttig effekt for våre nærings- og utviklingsaktører.

På bildet ser vi representanter for Sandvik gjestegård og Fru Haugans hotell i samtale med Ellen fra GNU. Foto Are Halse

 


Les også

Opptur for lokal byggebransje

Vi har tatt en prat med tømrerfirmaene i Grane for å sjekke temperaturen i byggebransjen, og det er veldig positive […]

Handelsvekst i Grane i sommer

Etter en spesiell vår med restriksjoner i forhold til koronapandemien har handelen i Grane tatt seg kraftig opp. GNU har […]