Invitasjon til miniyrkesmesse

Bedrifter i Grane og Hattfjelldal inviteres til miniyrkesmesse i idrettshallen ved Grane barne- og ungdomsskole den 18. februar kl 09.00 – 13.15.
Dette er et av tiltakene i prosjekt ”Elevene som framtidsressurs for lokalt arbeidsliv” – Samarbeid skole/næringsliv i Grane, Vefsn og Hattfjelldal.
Grunnskolene i Vefsn, Hattfjelldal og Grane deltar i prosjektet sammen med representanter fra næringslivet i alle kommunene, Opplæringskontoret Midt-Helgeland, Mosjøen videregående skole og Karrieresenteret Mosjøen. Målet med prosjektet er å få et systematisk samarbeid mellom skole og arbeidsliv i regionen.

Ønsker din bedrift å delta med stand på messen er det bare å ta kontakt med Ellen (mob 41596490), Margrethe (mob 92031834) eller Marit Granmo (mob 95420096)

Les mer informasjon i invitasjonen under.


Les også

Månedens bedrift

Laksfors turistcafe i Grane kommune har vært vertskap siden 1992, og går i sin trettiførste sesong! Denne suksess-bedriften ligger på […]

Månedens bedrift

Utpå Neset ble startet som et ansvarlig selskap av Margrethe Jønsson og Terje Bjørhusdal ved nyttår 2016. Da hadde de […]