Invitasjon til miniyrkesmesse

Bedrifter i Grane og Hattfjelldal inviteres til miniyrkesmesse i idrettshallen ved Grane barne- og ungdomsskole den 18. februar kl 09.00 – 13.15.
Dette er et av tiltakene i prosjekt ”Elevene som framtidsressurs for lokalt arbeidsliv” – Samarbeid skole/næringsliv i Grane, Vefsn og Hattfjelldal.
Grunnskolene i Vefsn, Hattfjelldal og Grane deltar i prosjektet sammen med representanter fra næringslivet i alle kommunene, Opplæringskontoret Midt-Helgeland, Mosjøen videregående skole og Karrieresenteret Mosjøen. Målet med prosjektet er å få et systematisk samarbeid mellom skole og arbeidsliv i regionen.

Ønsker din bedrift å delta med stand på messen er det bare å ta kontakt med Ellen (mob 41596490), Margrethe (mob 92031834) eller Marit Granmo (mob 95420096)

Les mer informasjon i invitasjonen under.


Les også

Løypemeldingen Nord-Norge

  Løypemeldingen er en serie av regionale bærekraftsundersøkelser som er utarbeidet av PwC i samarbeid med lokale næringsforeninger. Formålet er […]

Besøkssenter skog

Grane næringsutvikling har den siste måneden jobbet sammen med Grane kommune og Helgeland museum for å få et besøkssenter skog […]