Julegrana er tent

Rekordstor oppslutning om tenninga av julegrana i Trofors sentrum i går.
Årets førsteklasse fikk æren av å tenne de nye lysene etter at ordfører Bjørn Lamo hadde ønsket alle velkommen. Arrangør Grane skolekorps sørget for julemusikk og publikum gikk rundt treet, nissen kom med hest og vogn og etterpå fortsatte arrangementet med kaffesalg og underholdning i hallen.

Treet kommer nå bedre til sin rett, og vi håper det kan bidra til positiv oppmerksomhet om Grane, samt være en trivselsfaktor for alle som kommer til Trofors.
De forrige lysene lyser nå opp utenfor Fiplingdal landhandel, til glede for innbyggere, hytteeiere og forbipasserende trafikanter.

Bolystgruppa vil rette en stor takk til alle lag og foreninger som har bidratt til innsamlingen, og til Grane kommune som toppet de innsamlede midler slik at lysene ble realisert.

 

 


Les også

Løypemeldingen Nord-Norge

  Løypemeldingen er en serie av regionale bærekraftsundersøkelser som er utarbeidet av PwC i samarbeid med lokale næringsforeninger. Formålet er […]

Besøkssenter skog

Grane næringsutvikling har den siste måneden jobbet sammen med Grane kommune og Helgeland museum for å få et besøkssenter skog […]