Vefsna Lodge er etablert

Vefsna Lodge ligger i det gamle våningshuset fra 1700-tallet på gården Valryggen, ved  Vefsnas bredd.
Her tilbyr familien Forsmo overnatting, møter og selskap. Restauranten Emmas Kammers tar i mot bestilling på 6-30 personer. Møter 6-20 og overnatting i dobbeltrom eller enkeltrom med kapasitet 6-7 personer.

De gamle tømmerveggene har en spennende historie, som vertskapet gjerne deler med sine gjester og som også bidrar til den intime og hyggelige atmosfæren i huset.

Vertinnen Lotte Forsmo, i tidsriktig antrekk, forteller om overveldende respons etter åpningen. Serveringsbestillingen er full til utpå nyåret uten særlig markedsføring, og de håper overnattingstilbudet skal bli etterspurt nå som de etterhvert ferdigstiller andre etasje. De er lagt utallige arbeidstimer i restaureringen og er glad for at all egeninnsatsen nå gir positive resultater.

Grane næringsutvikling gratulerer Vefsna Lodge med etableringen og ønsker lykke til med videre drift og utvikling!

Link til bedriftens facebookside: https://www.facebook.com/pages/Vefsna-Lodge/310895465757695?sk=timeline

 


Les også

Handelsvekst i Grane i sommer

Etter en spesiell vår med restriksjoner i forhold til koronapandemien har handelen i Grane tatt seg kraftig opp. GNU har […]

Opphevet. GNU har hjemmekontor

Med tilpasning for å unngå koronasmitte har GNU nå gjenopptatt tilstedeværelsen på kontoret. På grunn av forholdsregler under korona-pandemien vil […]